Open Nav

Happy Asmara - Kanggo Kowe

Download lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe, ukuran 4.57 MB durasi 04:47 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Kanggo Kowe dari Happy Asmara resmi rilis pada 05 April 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kanggo Kowe gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Kanggo Kowe
Diunggah 20 Mei 2020
Ukuran 4.57 MB
Durasi 04:47 Menit
View 335x
Judul Video Happy Asmara - Kanggo Kowe [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe

opo wes sak mestine aku kudu koyo ngene
bebarengan karo kowe urip sak bendinone
saben kepethuk kowe kondo yen kowe tresno
aku percoyo ra ono wong wadon liyo

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

aku nang kene, kowe sing ono nang kono
aku tak kondo, mugo biso mbok tonpo
saben ngabari kowe mesti loro ati
aku ra ngerti mergo sopo sing njalari

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani

kowe lan aku wes sumpah ing janji
ora bakal nggudo ati
yo mung sawiji sing nang njero ati
tresno iki yo mung kowe sing tak tresnani


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe

Download lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe, Download Lagu Happy Asmara - Kanggo Kowe [OFFICIAL] Mp3 , happy-asmara-kanggo-kowe.mp3, Lirik lagu Kanggo Kowe, Video klip Happy Asmara Kanggo Kowe mp4. Kumpulan link download Kanggo Kowe di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×