Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Kangen De e MP3

Happy Asmara 98x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Kangen De e

Download lagu Happy Asmara - Kangen De e Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Happy Asmara - Kangen De e yang dibawakan oleh "Happy Asmara" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

  • Title: Kangen De e
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.08 MB
  • Duration: 05:20 menit
  • Hits: 98x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 15 September 2020
  • Diperbarui: 17 September 2020
Lirik Lagu Kangen De e :

Biyen kowe tau ning atiku
Wes tak arepke dadi jodoku
Janji pingin setyo urip bebarengan
Nanging saiki ming dadi kenangan

Kowe lungo ninggal aku loro
Mergo aku wes kebacut tresno
Wes seprene suwene aku ra ngerti
Piye kabarmu kowe saiki

Kangen saben dino karo kowe
Kangen ning ati loro rasane
Awan bengi ming mikirke kowe
Tresnoku ora ono liyane

Kangen saben dino karo kowe
Angin tulung sampekne ro de.e
ngampet pingin ketemu ming loro
Tresnoku iki ora ning liyo

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Kangen De e
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu