Open Nav

Happy Asmara - Dudu Dolanan

Download lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan , ukuran 5.47 MB durasi 05:40 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Dapatkan link download Dudu Dolanan gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Dudu Dolanan
Diunggah 29 April 2021
Ukuran 5.47 MB
Durasi 05:40 Menit
View 199x
Judul Video happy asmara - dudu dolanan ( official music video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan yang resmi rilis pada 21 April 2021 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan


Lirik Lagu " Dudu Dolanan " oleh Happy Asmara

        sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

awale gak temu aku ora iso turu.
awan bengi sore isuk kowe
whatsapp aku.
ora kober mangan.
dadi korban sepikan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung ngguya
ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diterusne.
mergo motoku sak iki uwes netes
getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.


semene caramu cuman nggawe pager aku.
janji- janji palsu amung nggawe awak kuru.
ora kober tandang dadi korban settingan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung
ngguya- ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diteruske.
mergo motoku sak iki uwes netes getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.



wes tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro...
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku ding tenanan
ati iki dudu dolanan,
ati iki dudu dolanan..
ati iki dudu dolanan.
Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan

Download lagu Happy Asmara - Dudu Dolanan , Download Lagu happy asmara - dudu dolanan ( official music video ) Mp3 , happy-asmara-dudu-dolanan.mp3, Lirik lagu Dudu Dolanan , Video klip Happy Asmara Dudu Dolanan mp4. Kumpulan link download Dudu Dolanan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×