Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Dalan Liyane Happy Asmara Mp3

Happy Asmara 777x dilihat 1 bulan yang lalu
Happy Asmara - Dalan Liyane

Happy Asmara - Dalan Liyane

Download lagu Happy Asmara - Dalan Liyane Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Dalan Liyane
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.15 MB
  • Duration: 04:25 menit
  • Hits: 777x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 07 February 2020
  • Diperbarui: 08 June 2020
Lirik Lagu Dalan Liyane :

Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen ning njero ati
Dewe wes ra dadi siji

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten

Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Bagikan: