Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) MP3

Happy Asmara 42x dilihat 4 minggu yang lalu
Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

Download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) yang dibawakan oleh "Happy Asmara" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya.

  • Title: Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)
  • Artist: Happy Asmara
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.35 MB
  • Duration: 05:48 menit
  • Hits: 42x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 01 September 2020
  • Diperbarui: 26 September 2020
Lirik Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) :

Teles tatune ati
Seng mbiyen tau mbok gawe
Awakmu ngetok maneh
Neng nduwur tatu sing mbiyen

Ra bakal dadi impianku
Sing peteng ra tak angen²
Garinge banyu moto
Ngelingi katresnanmu
Saiki amung angenan

Aku sih panggah kelingan
Kenangan naliko mbiyen
Tresno sing wis kepatri
Tak simpen dadi kenangan

Ra popo tak lakoni loro
Ra popo aku nandang loro
Mugo o kowe ngerti
Aku ora setuju
Lungomu ninggalke aku
Gawe loro atiku

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu

Bagikan:

  • Download Lagu Happy Asmara Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu