Open Nav

Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

Download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), ukuran 5.55 MB durasi 05:48 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) dari Happy Asmara resmi rilis pada 01 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Benci Kusangka Sayang
Diunggah 26 September 2020
Ukuran 5.55 MB
Durasi 05:48 Menit
View 273x
Judul Video Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang | Versi Jawa (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

Teles tatune ati
Seng mbiyen tau mbok gawe
Awakmu ngetok maneh
Neng nduwur tatu sing mbiyen

Ra bakal dadi impianku
Sing peteng ra tak angen≤
Garinge banyu moto
Ngelingi katresnanmu
Saiki amung angenan

Aku sih panggah kelingan
Kenangan naliko mbiyen
Tresno sing wis kepatri
Tak simpen dadi kenangan

Ra popo tak lakoni loro
Ra popo aku nandang loro
Mugo o kowe ngerti
Aku ora setuju
Lungomu ninggalke aku
Gawe loro atiku

Bener jare pujonggo
Selasih tak songko mayang-mayang
Tak songkone godong selodo
Wong ra seneng tak kiro tresno
Nanging aku ora kroso
Mergo aku iki sopo

Kenang kenangen aku sayang
Ngangeno awakku neng njero angenmu
Sing ninggalke aku nganti tekan seprene
Adoh ngoyak impen seng durung mesti nyatane

Raino yen udan deres teko
Ra iso nambani lorone ati
Tak angen tresnomu nggedek'ke rosoku
Ra nyongko tresnomu mung angenan semu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

Download lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), Download Lagu Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang | Versi Jawa (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-benci-kusangka-sayang-versi-jawa.mp3, Lirik lagu Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa), Video klip Happy Asmara Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) mp4. Kumpulan link download Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×