Open Nav

Happy Asmara - Amung Siji MP3

Download lagu Happy Asmara - Amung Siji, ukuran 4.31 MB durasi 04:21 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara, dan telah diperbarui pada 13 Juni 2022.

Artis Happy Asmara
Judul Amung Siji
Rilis 04 April 2017
Ukuran 4.31 MB
Durasi 04:21 Menit
View 45x
Judul Video Happy Asmara - Amung Siji [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Happy Asmara - Amung Siji

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Amung Siji MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara - Amung Siji belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Happy Asmara - Amung Siji di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Amung Siji

Sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak saw-ng
ning ngendi saiki dunungmu sayang

sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak sawang
ning ngendi saiki dunungmu sayang

sayang sejatine takonono
sak jerone atimu
opo karep dadi pinginmu

tresno iki
kabeh yo mung kanggo sliramu
ra ono sing liyane
kabeh mung kanggo kowe

amung siji yen aku nyawang padange bulan
sing neng nduwure padange jagad
yo mung siji sing keno tak sawang

tresnamu koyo urupe lintang
sing saben wengi terus tak sawang
ning ngendi saiki dunungmu sayang

https://www.newshub.id/interactive2/2895


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×