Open Nav

Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu MP3

Download lagu Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu, ukuran 4.57 MB durasi 04:47 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara, dan telah diperbarui pada 13 Juni 2022.

Artis Happy Asmara
Judul Aku Kangen Bojomu
Rilis 06 July 2018
Ukuran 4.57 MB
Durasi 04:47 Menit
View 32x
Judul Video Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Aku Kangen Bojomu MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Aku Kangen Bojomu

Tak jaluk gedhe sepuromu
yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu
nanging lilakno bojomu

aku ra nyejo, aku ra nyongko
ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku
selawase aku tresno bojomu

sak tenane atiku pancen kangen bojomu
ra keno pisah mergo tresno wes kadung jeru
sing tak jaluk mung siji teko awakmu
ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit-amit
saiki kabeh wes dadi lelakonku
lelakon aku arep ngepek bojomu

tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

opo pancene kowe trae ra iso mikir
tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodo kenthir
ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
pantes wae bojomu saiki banting setir

mulo saiki kabeh ceritone uwes bedo
ra usum koyo cerito wayang romo lan shinto
usume saiki konco yo tego mangan konco
yen panggah ra trimo mene tak gepruk boto

tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu
tak jaluk gedhe sepuromu yen aku kangen karo bojomu
senadyan gawe remuk batinmu nanging lilakno bojomu

aku ra nyejo, aku ra nyongko, ati iki nandang asmoro
mung tetep nong atiku selawase
mung tetep nong atiku selawase aku tresno bojomu

https://www.newshub.id/interactive2/2895


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×