Open Nav

Happy Asmara - Akhire Cidro

Download lagu Happy Asmara - Akhire Cidro, ukuran 7.26 MB durasi 07:23 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Happy Asmara. Lagu Akhire Cidro dari Happy Asmara resmi rilis pada 07 April 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Akhire Cidro gratis, mudah dan cepat.

Artis Happy Asmara
Judul Akhire Cidro
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 7.26 MB
Durasi 07:23 Menit
View 245x
Judul Video Happy Asmara - Akhire Cidro (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Happy Asmara - Akhire Cidro

s-m-ndal rasa ning dodho
naliko kowe teko
nggowo tresno ning atimu

mbiyen aku wes kondho
ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro
mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu
sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku

tresno iki wes tak jogo
tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

s-m-ndal rasa ning dodho
naliko kowe teko, nggowo tresno ning atimu
mbiyen aku wes kondho, ojo ngasih tresno
marang aku sing nuli loro mergo tresno hooo hooo

nanging iki penjalukanmu, sing njaluk atimu
kowe sing nggawe tresno aku
tresno iki wes tak jogo, tak simpen ning dodho
neng akhire kowe sing cidro

piye kok dadi ngene
tresnaku kowe sing nggawe

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti

kowe sing nggawe aku tresno, kok kowe sing ngliyo
kurang opo to aku iki, kok kowe nyidrani
mbiyene aku uwis kondho ojo nggawe tresno
kembang ati sing wis mbok sirami, kowe sing ngggawe mati

ati sing wis mbok gawe tresno, neng kok dadi loro
mbok gawe bingung atiku ibarat kembang kang layu
ikhlas ati aku nerimo yes wis dalan kuoso
tak trimo lelakon iki ben aku kowe lan gusti sing ngerti


Baca selengkapnya ›

Download lagu Happy Asmara - Akhire Cidro

Download lagu Happy Asmara - Akhire Cidro, Download Lagu Happy Asmara - Akhire Cidro (Official Music Video) Mp3 , happy-asmara-akhire-cidro.mp3, Lirik lagu Akhire Cidro, Video klip Happy Asmara Akhire Cidro mp4. Kumpulan link download Akhire Cidro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Happy Asmara

Lagu dari Happy Asmara Terpopuler

×