Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) MP3

GuyonWaton 237x dilihat 1 bulan yang lalu
GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto)

Download lagu GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 GuyonWaton - Ninggal Cerito (Purwokerto) yang dibawakan oleh "GuyonWaton" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar GuyonWaton terus dapat berkarya.

  • Title: Ninggal Cerito (Purwokerto)
  • Artist: GuyonWaton
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.93 MB
  • Duration: 06:07 menit
  • Hits: 237x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 01 October 2020
  • Diperbarui: 02 October 2020
Lirik Lagu Ninggal Cerito (Purwokerto) :

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang-sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung gawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe teko gowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro
Ning purworkerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo…

Bagikan:

  • Download Lagu GuyonWaton Ninggal Cerito (Purwokerto)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu