Open Nav

GUYON WATON - Ora Masalah MP3

Download lagu GUYON WATON - Ora Masalah, ukuran 4.33 MB durasi 04:23 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh GUYON WATON, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2020.

Artis GUYON WATON
Judul Ora Masalah
Rilis 11 December 2017
Ukuran 4.33 MB
Durasi 04:23 Menit
View 517x
Judul Video GuyonWaton Official - Ora Masalah (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu GUYON WATON - Ora Masalah

Bila kamu mengunduh lagu Ora Masalah MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu GUYON WATON - Ora Masalah belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung GUYON WATON - Ora Masalah di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu GUYON WATON - Ora Masalah

Kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalne loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah


Baca selengkapnya ›

Lagu dari GUYON WATON Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari GUYON WATON

Lagu dari GUYON WATON Terpopuler

×