Open Nav

Gita Youbi - Nutupi Laraku

Download lagu Gita Youbi - Nutupi Laraku, ukuran 6.44 MB durasi 06:39 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Gita Youbi. Lagu Nutupi Laraku dari Gita Youbi resmi rilis pada 07 December 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Gita Youbi terus dapat berkarya. Dapatkan link download Nutupi Laraku gratis, mudah dan cepat.

Artis Gita Youbi
Judul Nutupi Laraku
Diunggah 08 Desember 2020
Ukuran 6.44 MB
Durasi 06:39 Menit
View 368x
Judul Video Gita Youbi - Nutupi Laraku [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Gita Youbi - Nutupi Laraku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi Laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo, ning atiku
sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cubo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi Laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing neng ngarep moto
Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku


Baca selengkapnya ›

Download lagu Gita Youbi - Nutupi Laraku

Download lagu Gita Youbi - Nutupi Laraku, Download Lagu Gita Youbi - Nutupi Laraku [OFFICIAL] Mp3 , gita-youbi-nutupi-laraku.mp3, Lirik lagu Nutupi Laraku, Video klip Gita Youbi Nutupi Laraku mp4. Kumpulan link download Nutupi Laraku di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Gita Youbi Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Gita Youbi

Lagu dari Gita Youbi Terpopuler

×