Open Nav

Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo MP3

Download lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo, ukuran 5.43 MB durasi 05:36 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Farel Prayoga, dan telah diperbarui pada 25 September 2022.

Artis Farel Prayoga
Judul Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo
Rilis 24 September 2022
Ukuran 5.43 MB
Durasi 05:36 Menit
View 99x
Judul Video Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo (Official Music Video ANEKA SAFARI)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Farel Prayoga - Opo Iseh Ono Wong Sing Gelem Nompo

( Opo Iseh Ono )

Opo Iseh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Sing Ra Sepiro,sing Ra Sugih Bondo
Nduweku Mung Setyo Lan Wani Rekoso
Kanggo Bahagiakno Uwong Sing Tak Tresno

Urip Neng Donyo Kabeh Dilahirke Udo
Nanging Nasibe Manungso Kuwi Pancen Bedo Bedo
Aku Wes Ngupoyo, Sayah Kerjo Ra Tak Roso
Durung Nemokne Mulyo, Jo Meneh Nemokne Tresno

Opo Iseh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Sing Ra Sepiro,sing Ra Sugih Bondo
Nduweku Mung Setyo Lan Wani Rekoso
Kanggo Bahagiakno Uwong Sing Tak Tresno

Umpomo Seh Ono Wong Sing Purun Nompo
Aku Opo Anane, Bakal Tak Perjuangke
Sak Kuat Tenogo, Sak Kuate Rogo
Senajan Toh Nyowo Nggo Wong Sing Tak Tresno

Dalan Uripku Ora Koyo Idamanmu
Pengen Opo Karek Tuku, Yen Aku Poso Seminggu
Aku Ora Gelo Senajan Uripku Rekoso
Tak Kandeli Dongo, Manut Dawuh Sing Kuoso


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Farel Prayoga Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Farel Prayoga

Lagu dari Farel Prayoga Terpopuler

×