Open Nav

Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan) MP3

Download lagu Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan), ukuran 4.15 MB durasi 04:04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Farel Prayoga, dan telah diperbarui pada 10 Juli 2022.

Artis Farel Prayoga
Judul Ngamen 1
Rilis 09 July 2022
Ukuran 4.15 MB
Durasi 04:04 Menit
View 100x
Judul Video Farel Prayoga - Ngamen 1 (Official MV) Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan)

Bila kamu mengunduh lagu Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan) MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan) belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan) di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Farel Prayoga - Ngamen 1 (Dino Iki Mujur Tenan Aku Ngamen Neng Njero Bis Bisan)

( Ngamen 5 )

Tak Sawang-sawang Kowe Ganteng Tenan
Rasane Aku Pengen Kenalan
Kenalan Neng Lesehan
Wonge Ganteng Nganggo Klambi Abang

Yen Ra Keliru Aku Tau Ketemu
Naliko Kowe Bareng Ro Kancamu
Mlaku-mlaku Karo Ngguya-ngguyu
Ombenane Es Jus Melon Karo Susu

Saiki Aku Nembe Ngerasakno
Pacaran Karo Wong Kertosono
Gantenge Koyok Arjuno
Esemane Koyok Raden Gatutkoco

Senadyan Awakku Kebak Tatoan Rodo Tenan
Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
Nanging Aku Calon Jutawan

Cah Ganteng Ojo Sumelang
Melu Aku Tak Jak Ngamen Nang Prapatan
Njaluk Hape Mesti Keturutan
Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan

================================

Lagu Terbaru Farel Prayoga 2022
Download & Streaming "Ngamen 5" Di
Joox=
Spotify=
Deezer=
Itunes =
Amazon =

Contact Our Management:
Tlp.Wa : 081237117507
Email: Ardyan.why20@gmail.com
Ardmanagement2019@gmail.com

Enjoy & Stay Connected With Us!
► Like Us On Facebook:
► Follow Us On Twitter:
► Follow Us On Instagram: ...

► Google+ : Https:
► Website : Https:

#farelprayoga #ngamen5 #ardmanagement

========================================
Licensed To YouTube By IDE (Music)
This Channel & Video Optimized By IDE Optimization
License Your Music Here:
Optimize Your Video Now:


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Farel Prayoga Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Farel Prayoga

Lagu dari Farel Prayoga Terpopuler

×