Open Nav

Fanny Sabila - Tepung Salangkung

Download lagu Fanny Sabila - Tepung Salangkung, ukuran 5.23 MB durasi 05:15 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Fanny Sabila. Lagu Tepung Salangkung dari Fanny Sabila resmi rilis pada 10 February 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Fanny Sabila terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tepung Salangkung gratis, mudah dan cepat.

Artis Fanny Sabila
Judul Tepung Salangkung
Diunggah 03 Juli 2020
Ukuran 5.23 MB
Durasi 05:15 Menit
View 564x
Judul Video Fanny Sabila - Tepung Salangkung
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Fanny Sabila - Tepung Salangkung

waktos ngawitan patepang lebah pengkolan
na sorot soca aya teuteup rada manjang
ngabelengeh anjeun imut meni lucu matak kairut
nembus rasa jajantung ratug dag dig dug

teu loba catur ngaleos terus ngalengkah
sanajan hate ngarasa beurat tur wegah
da kahayang mah bisa ngobrol rada lila
rek nyarita kahalang ku rasa era

sok sanajan patepung ukur salangkung
aya teuteup meungkeut geugeut
duh kadeudeuh maneuh
moal enya salira sami micinta

da katawis na sorot soca
poe isuk rek ulin deui kadinya
susuganan aya bagja
tepang deui jeung anjeunna

teu loba catur ngaleos terus ngalengkah
sanajan hate ngarasa beurat tur wegah
da kahayang mah bisa ngobrol rada lila
rek nyarita kahalang ku rasa era

sok sanajan patepung ukur salangkung
aya teuteup meungkeut geugeut
duh kadeudeuh maneuh
moal enya salira sami micinta

da katawis na sorot soca
poe isuk rek ulin deui ka dinya
susuganan aya bagja
tepang deui jeung anjeunna


Baca selengkapnya ›

Download lagu Fanny Sabila - Tepung Salangkung

Download lagu Fanny Sabila - Tepung Salangkung, Download Lagu Fanny Sabila - Tepung Salangkung Mp3 , fanny-sabila-tepung-salangkung.mp3, Lirik lagu Tepung Salangkung, Video klip Fanny Sabila Tepung Salangkung mp4. Kumpulan link download Tepung Salangkung di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Fanny Sabila Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Fanny Sabila

Lagu dari Fanny Sabila Terpopuler

×