Open Nav

Esa Risty - Lungiting Asmoro

Download lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro, ukuran 5.24 MB durasi 05:16 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Esa Risty. Dapatkan link download Lungiting Asmoro gratis, mudah dan cepat.

Artis Esa Risty
Judul Lungiting Asmoro
Diunggah 04 Juni 2021
Ukuran 5.24 MB
Durasi 05:16 Menit
View 160x
Judul Video Esa Risty - Lungiting Asmoro [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Stafaband - Download lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro yang resmi rilis pada 02 June 2021 dengan cepat dan mudah tanpa iklan. Beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Esa Risty terus dapat berkarya.

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro


Lirik Lagu "Lungiting Asmoro" oleh Esa Risty

        Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Ukuraning tresno dudu bondho NangingWong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho Nanging
Lungiting asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno ning sliramu dhuh wong bagus
Ra eling dino lan wektu
Neng ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Snadyan mung tansah anggadhang
Aku samar yen sliramu ra kelingan
Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro iku ra prayogo
Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Ukuraning tresno dudu bondho nanging
Lungiting asmoro
Baca selengkapnya ›

Download lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro

Download lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro, Download Lagu Esa Risty - Lungiting Asmoro [OFFICIAL] Mp3 , esa-risty-lungiting-asmoro.mp3, Lirik lagu Lungiting Asmoro, Video klip Esa Risty Lungiting Asmoro mp4. Kumpulan link download Lungiting Asmoro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Esa Risty Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Esa Risty

Lagu dari Esa Risty Terpopuler

×