Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Sayang 2 Eny Sagita Mp3

Eny Sagita 80x dilihat 4 bulan yang lalu
Eny Sagita - Sayang 2

Eny Sagita - Sayang 2

Download lagu Eny Sagita - Sayang 2 Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Sayang 2
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.34 MB
  • Duration: 04:44 menit
  • Hits: 80x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 12 December 2017
  • Diperbarui: 25 March 2020
Lirik Lagu Sayang 2 :

Coba rungokno, tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku isih ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelekake
Nambahi kangenku soyo gedhi nganti kepati pati
Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku, sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Kita akan selalu memadu cintaMung lam lamun marang esem lan manismu
Kapanku bertemu, sak kedeping moto wis marem atiku
Coba rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulong omongno aku iseh ngenteni
Ombak segoro kok sajak ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedhi nganti kepati pati
Andaikan sayangku saiki iseh ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamun marang esem lan manis
Kapan ku bertemu sak kedeping moto wis mari atiku
Andaikan sayangku saiki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungahing atiku sedihing atiku hanya dalam mimpi
Rino lan wengi moto iki angel dieremake
Mung lam lamun marang esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedeping moto wis mari atiku

End

Bagikan:

  • Download Lagu Eny Sagita Sayang 2
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu