Open Nav

Eny Sagita - Ngamen 5

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 5, ukuran 7.11 MB durasi 07:08 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Eny Sagita. Lagu Ngamen 5 dari Eny Sagita resmi rilis pada 12 June 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngamen 5 gratis, mudah dan cepat.

Artis Eny Sagita
Judul Ngamen 5
Diunggah 11 Mei 2020
Ukuran 7.11 MB
Durasi 07:08 Menit
View 392x
Judul Video Eny Sagita - Ngamen 5 (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 5

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan

tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
rasane aku pengen kenalan
kenalan neng lesehan
wonge ganteng nganggo klambi abang

yen ra keliru aku tau ketemu
naliko kowe bareng ro kancamu
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
ombenane es jus melon karo susu

saiki aku nembe ngerasakno
pacaran karo wong kertosono
gantenge koyok arjuno
esemane koyok raden gatutkoco

senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
nanging aku isih nduwe roso sopan
senadyan kupingku kebak tindikan
nanging aku calon jutawan

cah ganteng ojo sumelang
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
njaluk hape mesti keturutan
angger gelem ora mangan sangang wulan
angger gelem ora mangan sangang wulan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 5

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 5, Download Lagu Eny Sagita - Ngamen 5 (Official Music Video) Mp3 , eny-sagita-ngamen-5.mp3, Lirik lagu Ngamen 5, Video klip Eny Sagita Ngamen 5 mp4. Kumpulan link download Ngamen 5 di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Eny Sagita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Lagu dari Eny Sagita Terpopuler

×