Open Nav

Eny Sagita - Ngamen 2 MP3

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 2, ukuran 6.35 MB durasi 06:30 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Eny Sagita, dan telah diperbarui pada 11 Mei 2020.

Artis Eny Sagita
Judul Ngamen 2
Rilis 13 June 2017
Ukuran 6.35 MB
Durasi 06:30 Menit
View 536x
Judul Video Ngamen 2 - Eny Sagita (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 2

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Ngamen 2 MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Eny Sagita - Ngamen 2 belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Eny Sagita - Ngamen 2 di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 2

Mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit bumi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng penting ora ngentekno warisan morotuwo

kowe pancen keren ser koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
obral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu aku mulih nang deso
ngiwangi gawe boto menek kelopo nyeblok bongko

mak iki anakmu perawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
melu ngewangi neng kantin sekolahan
telung sasi mak aku urung bayaran

mak dongamu mandhi tenan
dingijabahi marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
nduwe pisan di-ece karo kancane

eling-eling manungso bakale mati
yen wes mati dikubur sanak famili
dipendem jero diapit b-mi

ono kubur iku akeh pandoso
ulo kelabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
ben no kerasan yen ono kuburan

neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat

sak sugeh-sugihe wong mesti ono mlarate
sak mlarat-mlarate wong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yo ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng penting ora ngentekno warisan morotuwo

kowe pancen keren ser koyok bekas pacarku mbiyen
eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
ngobral-obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo melu aku urip nang deso
ngiwangi gawe boto menek kelopo nyeblok bongko


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Eny Sagita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Lagu dari Eny Sagita Terpopuler

×