Open Nav

Eny Sagita - Ngamen 1

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 1, ukuran 6.16 MB durasi 06:10 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Eny Sagita. Lagu Ngamen 1 dari Eny Sagita resmi rilis pada 15 June 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngamen 1 gratis, mudah dan cepat.

Artis Eny Sagita
Judul Ngamen 1
Diunggah 11 Februari 2021
Ukuran 6.16 MB
Durasi 06:10 Menit
View 339x
Judul Video Eny Sagita - Ngamen 1 [OFFICIAL] (JANDHUT VERSION)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Eny Sagita - Ngamen 1

Dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang semiran abang
alise nanggal sepisan idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro nda ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan ngalur ngidul nggowo koran
tibakno gendeng anyaran ditapok setan

iku ngono ra sepiro kang ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan jarang metu neng embongan
tibakno meteng rong wulan merek ojekan

uger arane gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu dioyen ngguyang-ngguyu
alamak dioyen ngguyang-ngguyu

dino iki mujur tenan
aku ngamen neng njero bis-bisan
penumpange longgar tenan supire gal-ugalan
aku tibo jempalikan neng pojokan

arek ayu klambi abang
cukuran lanang semiran abang
alise nanggal sepisan idepe pasangan
sayang untune bathikan kopi lambada

iku ngono ra sepiro nda ibarat aku nduwe konco
lagake koyok jutawan ngalur ngidul nggowo koran
tibakno gendeng anyaran ditapok setan

iku ngono ra sepiro kang ibarat aku nduwe tonggo
areke ayu temenan jarang metu neng embongan
tibakno meteng rong wulan merek ojekan

uger arane gerbongan iku julukane
wedokane lemu-lemu dioyen ngguyang-ngguyu
alamak dioyen ngguyang-ngguyu alamak dioyen ngguyang-ngguyu


Baca selengkapnya ›

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 1

Download lagu Eny Sagita - Ngamen 1, Download Lagu Eny Sagita - Ngamen 1 [OFFICIAL] (JANDHUT VERSION) Mp3 , eny-sagita-ngamen-1.mp3, Lirik lagu Ngamen 1, Video klip Eny Sagita Ngamen 1 mp4. Kumpulan link download Ngamen 1 di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Eny Sagita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Lagu dari Eny Sagita Terpopuler

×