Open Nav

Eny Sagita - Kasekso Tresno

Download lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno, ukuran 6.06 MB durasi 06:00 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Eny Sagita. Lagu Kasekso Tresno dari Eny Sagita resmi rilis pada 16 December 2015. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kasekso Tresno gratis, mudah dan cepat.

Artis Eny Sagita
Judul Kasekso Tresno
Diunggah 08 Mei 2021
Ukuran 6.06 MB
Durasi 06:00 Menit
View 166x
Judul Video eny sagita - kasekso tresno
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno

Pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi
sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji
lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali

kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku
ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu
aku tansah muji ing gusti moga-mugo inggalo bali
urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti

rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati
duh kangmas inggalo bali, ku ngusung trisno sejati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno

Download lagu Eny Sagita - Kasekso Tresno, Download Lagu eny sagita - kasekso tresno Mp3 , eny-sagita-kasekso-tresno.mp3, Lirik lagu Kasekso Tresno, Video klip Eny Sagita Kasekso Tresno mp4. Kumpulan link download Kasekso Tresno di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Eny Sagita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Lagu dari Eny Sagita Terpopuler

×