Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Eny Sagita - Kangen Tanggapan MP3

Eny Sagita 61x dilihat 1 bulan yang lalu
Eny Sagita - Kangen Tanggapan

Download lagu Eny Sagita - Kangen Tanggapan Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Eny Sagita - Kangen Tanggapan yang dibawakan oleh "Eny Sagita" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya.

  • Title: Kangen Tanggapan
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.03 MB
  • Duration: 05:15 menit
  • Hits: 61x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 15 September 2020
  • Diperbarui: 17 September 2020
Lirik Lagu Kangen Tanggapan :

Reff :
Kudu kerjo ke ras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cinpli
Mergo listrikku ra subsidi

Suwi ra tangga pan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran

Intro :

Wis pirang-pirang wengi
Lampu ngomah mati
Tumbas lilin
Ra kuat tak ganti cinpli

Ki pas anginku remuk
Nek awak njur sumuk
Angel turu mergo dirubung nyamuk

Sabar wis tak lakoni
Sabar nguatne ati

Reff :
Kudu kerjo ke ras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cinpli
Mergo listrikku ra subsidi

Suwi ra tangga pan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran

Musik :

Tu kang bank nagih utang
Wis golek ubetan
Sampek bekakas mlebu ning gadaian

Aduh alatku ra payu
Wedak dadi kaku
Sampek lali rasane soto wong mantu

Sabar wis tak lakoni
Sabar nguatne ati

Reff :
Kudu kerjo ke ras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cinpli
Mergo listrikku ra subsidi

Suwi ra tangga pan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir

Kudu kerjo ke ras
Ben iso tuku beras
Lampuku malih dadi cinpli
Mergo listrikku ra subsidi

Suwi ra tangga pan
Ora ono mantenan
Ojek online sepi penumpang
Padahal mben sasi seh mikir
Angsuran

Bagikan:

  • Download Lagu Eny Sagita Kangen Tanggapan
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu