Open Nav

Eny Sagita - Kalah Cepet

Download lagu Eny Sagita - Kalah Cepet, ukuran 4.68 MB durasi 04:59 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Eny Sagita. Lagu Kalah Cepet dari Eny Sagita resmi rilis pada 20 January 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kalah Cepet gratis, mudah dan cepat.

Artis Eny Sagita
Judul Kalah Cepet
Diunggah 24 Maret 2020
Ukuran 4.68 MB
Durasi 04:59 Menit
View 429x
Judul Video Eny Sagita - Kalah Cepet [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Eny Sagita - Kalah Cepet

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Sepet ning pinggir embongYen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Abote nyonggo tresno
Mung disimpen ning njero dodo
Ngungkap tresno rasane bimbang
Amung bantal tak sayang sayang

Suwi yen tresno kowe
Jebul wis ono sing nduwe
Ora ngiro lan terbayang
Kalah cepet tresnomu ilang

Tresno tak terbalas rasane loro
Mergo sing tak tresno milih wong liyo
Tiwas kowe tak gowo mimpi
Mergo kependem ing ati
Nganti bantal tak sayang sayang
Jebul tresnomu digondhol ilang

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten

Sepet ning pinggir embong
Kalah cepet disaut uwong
Telat ngomong tresno
Cintamu digondhol wong liyo

Nelongso rasane
Sing tak tresno ono sing nduwe
Nyapo tresno tak pendhem
Yen wis getun sambat kalih sinten


Baca selengkapnya ›

Download lagu Eny Sagita - Kalah Cepet

Download lagu Eny Sagita - Kalah Cepet, Download Lagu Eny Sagita - Kalah Cepet [OFFICIAL] Mp3 , eny-sagita-kalah-cepet.mp3, Lirik lagu Kalah Cepet, Video klip Eny Sagita Kalah Cepet mp4. Kumpulan link download Kalah Cepet di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Eny Sagita Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Eny Sagita

Lagu dari Eny Sagita Terpopuler

×