Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Eny Sagita - Cemoro Soge MP3

Eny Sagita 160x dilihat 6 bulan yang lalu
Eny Sagita - Cemoro Soge

Download lagu Eny Sagita - Cemoro Soge Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Eny Sagita - Cemoro Soge yang dibawakan oleh "Eny Sagita" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Eny Sagita terus dapat berkarya.

  • Title: Cemoro Soge
  • Artist: Eny Sagita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.46 MB
  • Duration: 05:59 menit
  • Hits: 160x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 18 June 2019
  • Diperbarui: 24 March 2020
Lirik Lagu Cemoro Soge :

wedang ireng neng pinggir segoro soge
dadi tombo katresnanku sing ngemboro
ning pinggir segoro kidul, pasir alus sing ngancani
ombak gumblegar dadi saksi kangenku

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

pengen ambyur gegojekan karo banyu
luwih jangkep kabeh yen ono sliramu
duh pepujaning atiku kancanono roso iki
mugo biso sesandingan ro sliramu

ijo wit witane cemoro urang arane
pinongko dadi saksine kangen iki
abang candik ayu semburat apik wernone
ngelengake marang manise esemmu

pacitan dadi crito roso kangen jroning dodo
sineksen cemoro urang dadi nyoto

Bagikan:

  • Download Lagu Eny Sagita Cemoro Soge
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu