Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Dory Harsa - Salahku Opo MP3

Dory Harsa 61x dilihat 1 bulan yang lalu
Dory Harsa - Salahku Opo

Download lagu Dory Harsa - Salahku Opo Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Dory Harsa - Salahku Opo yang dibawakan oleh "Dory Harsa" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Dory Harsa terus dapat berkarya.

  • Title: Salahku Opo
  • Artist: Dory Harsa
  • Genre: Dangdut
  • Size: 3.96 MB
  • Duration: 04:05 menit
  • Hits: 61x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 July 2020
  • Diperbarui: 31 July 2020
Lirik Lagu Salahku Opo :

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Bagikan:

  • Download Lagu Dory Harsa Salahku Opo
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu