Open Nav

Doel Sumbang - Teu Diluhur Teu Dihandap

Download lagu Doel Sumbang - Teu Diluhur Teu Dihandap, ukuran 3.63 MB durasi 03:51 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Doel Sumbang. Lagu Teu Diluhur Teu Dihandap dari Doel Sumbang resmi rilis pada 29 September 2014. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Doel Sumbang terus dapat berkarya. Dapatkan link download Teu Diluhur Teu Dihandap gratis, mudah dan cepat.

Artis Doel Sumbang
Judul Teu Diluhur Teu Dihandap
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 3.63 MB
Durasi 03:51 Menit
View 264x
Judul Video Doel Sumbang Teu Diluhur Teu Dihandap
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Doel Sumbang - Teu Diluhur Teu Dihandap

Teu dilihur teu ditengah maraok
Teu dilihur teu ditengah sosodok
Teu dilihur teu ditengah naripu
Teu dilihur teu ditengah,
Nu dihandap ngan kagencet jeung kagencet-gencet

()
Kabina-bina lilana dipaok
Kabina-bina lilana disodok
Kabina-bina lillana ditipu
Kabina-bina lillana,
Nu dihandap ngan kabita jeung katencak rusak...

()
Naha iraha atuh ieu tungtungna
Kapan tu da hirup mah muter kuduna
Naha atuh teu usik-usik nyatana
Lieur utek abis pikir...

(#)
Anehna bet bisa kakayaan nagara
Dikorowok ku sajumlah jalma
Ngadenge monopoli meni geus panas ceuli
Bari jangat teka hati...

Reformasi ngarah euweuh nu maok
Reformasi ngarah euweuh nu nyodok
Reformasi ngarah euweuh nu nipu
Reformasi ngarah euweuh,
Nu dihandap kudu ngarasakeun kaadilan..


Baca selengkapnya ›

Download lagu Doel Sumbang - Teu Diluhur Teu Dihandap

Download lagu Doel Sumbang - Teu Diluhur Teu Dihandap, Download Lagu Doel Sumbang Teu Diluhur Teu Dihandap Mp3 , doel-sumbang-teu-diluhur-teu-dihandap.mp3, Lirik lagu Teu Diluhur Teu Dihandap, Video klip Doel Sumbang Teu Diluhur Teu Dihandap mp4. Kumpulan link download Teu Diluhur Teu Dihandap di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Doel Sumbang Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Doel Sumbang

Lagu dari Doel Sumbang Terpopuler

×