Open Nav

Doel Sumbang - Boa

Download lagu Doel Sumbang - Boa, ukuran 4.47 MB durasi 04:37 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Doel Sumbang. Lagu Boa dari Doel Sumbang resmi rilis pada 29 June 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Doel Sumbang terus dapat berkarya. Dapatkan link download Boa gratis, mudah dan cepat.

Artis Doel Sumbang
Judul Boa
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.47 MB
Durasi 04:37 Menit
View 272x
Judul Video Doel Sumbang : Boa Boa
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Doel Sumbang - Boa

Nya teuing kumaha atuh mimitina
Kuring ujug-ujug jadi resep ka manehna
Jeung tuluy bogoh kabina-bina
Ka eta, tah eta, si eta nu eta
Nu panggih ge kakara saminggu ge can aya. ...

(Aa.aah.. nya boa, aa.aah..
Aa.aah.. nya boa, aa.aah..)

Nu tadina teu kapikir-pikir acan
Ayeuna jadi haben aya dina lamunan
Malah kerep ngeusian impian
Keur sare, ti beurang atawa ti peuting
Bakat teuing ku hayang sugan we beunang aah..!

(Aa.aah.. nya boa, aa.aah..
Aa.aah.. nya boa, aa.aah..)

(*)
Aya babaturan nu kungsi nyarita
Kaayaan kuring ayeuna teh boa boa
Kabandring ku sarupaning mantra
Sukana, bogohna, nyaahna, deudeuhna
Lain nu sawajarna Boa boa keuna ku...

(Kinasihan) anu matak kaedanan
(Kinasihan) nu matak kabungbulengan
(Kinasihan) nu matak kapengpeongan
(Kinasihan...)

[Interlude]
Back to: (*)

(Kinasihan) anu matak kaedanan
(Kinasihan) nu matak kabungbulengan
(Kinasihan) nu matak kapengpeongan
(Kinasihan...) oou.. nya boa boa


Baca selengkapnya ›

Download lagu Doel Sumbang - Boa

Download lagu Doel Sumbang - Boa, Download Lagu Doel Sumbang : Boa Boa Mp3 , doel-sumbang-boa.mp3, Lirik lagu Boa, Video klip Doel Sumbang Boa mp4. Kumpulan link download Boa di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Doel Sumbang Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Doel Sumbang

Lagu dari Doel Sumbang Terpopuler

×