Open Nav

Didi Kempot - Tresno Selawase

Download lagu Didi Kempot - Tresno Selawase, ukuran 4.27 MB durasi 04:17 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot. Lagu Tresno Selawase dari Didi Kempot resmi rilis pada 08 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Didi Kempot terus dapat berkarya. Dapatkan link download Tresno Selawase gratis, mudah dan cepat.

Artis Didi Kempot
Judul Tresno Selawase
Diunggah 12 Mei 2020
Ukuran 4.27 MB
Durasi 04:17 Menit
View 306x
Judul Video Didi Kempot - Tresno Selawase (Official Music Video NAGASWARA) #music
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Tresno Selawase

Kowe pengen opo uwes tak wenehi
Kowe batin opo atiku wes ngerti
Aku wani loro rekoso ra wedi
Urip kanggo kowe, sayang

Aku ora bakal lali
Ngancani lan tresna selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti besuk aku mati
Aku nyuwun marang ilahi
Sing tak suwon bareng ning suargo dadi siji

Meluo ngerti awan lan wengiku
Yen aku dunga mung kanggo uripmu
Gusti kula nyuwun
Nyuwun pripun jagi
Gusti kula tresna
Tresna

Aku ora bakal lali
Ngancani lan tresna selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti besuk aku mati
Aku nyuwun marang ilahi
Sing tak suwon bareng ning suargo dadi siji

Gusti kula nyuwun
Nyuwun dipojagi
Gusti kula tresna
Tresna

Aku ora bakal lali
Ngancani lan tresna selawase
Ngantio srengenge ngilang neng bumi
Nganti besuk aku mati
Aku nyuwun marang ilahi
Sing tak suwon bareng ning suargo dadi siji


Baca selengkapnya ›

Download lagu Didi Kempot - Tresno Selawase

Download lagu Didi Kempot - Tresno Selawase, Download Lagu Didi Kempot - Tresno Selawase (Official Music Video NAGASWARA) #music Mp3 , didi-kempot-tresno-selawase.mp3, Lirik lagu Tresno Selawase, Video klip Didi Kempot Tresno Selawase mp4. Kumpulan link download Tresno Selawase di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×