Open Nav

Didi Kempot - Sewu Kutho MP3

Download lagu Didi Kempot - Sewu Kutho, ukuran 4.25 MB durasi 04:15 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2020.

Artis Didi Kempot
Judul Sewu Kutho
Rilis 09 May 2020
Ukuran 4.25 MB
Durasi 04:15 Menit
View 533x
Judul Video Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Didi Kempot - Sewu Kutho

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Sewu Kutho MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Sewu Kutho belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Didi Kempot - Sewu Kutho di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×