Open Nav

Didi Kempot - Sewu Kutho

Download lagu Didi Kempot - Sewu Kutho, ukuran 4.25 MB durasi 04:15 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot. Lagu Sewu Kutho dari Didi Kempot resmi rilis pada 09 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Didi Kempot terus dapat berkarya. Dapatkan link download Sewu Kutho gratis, mudah dan cepat.

Artis Didi Kempot
Judul Sewu Kutho
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 4.25 MB
Durasi 04:15 Menit
View 366x
Judul Video Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Didi Kempot - Sewu Kutho

Download lagu Didi Kempot - Sewu Kutho, Download Lagu Didi Kempot - Sewu Kutho (Official Music Video) Mp3 , didi-kempot-sewu-kutho.mp3, Lirik lagu Sewu Kutho, Video klip Didi Kempot Sewu Kutho mp4. Kumpulan link download Sewu Kutho di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×