Open Nav

Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Download lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu, ukuran 5.29 MB durasi 05:21 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot. Lagu Ojo Ping Telu dari Didi Kempot resmi rilis pada 11 July 2018. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Didi Kempot terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ojo Ping Telu gratis, mudah dan cepat.

Artis Didi Kempot
Judul Ojo Ping Telu
Diunggah 12 Mei 2020
Ukuran 5.29 MB
Durasi 05:21 Menit
View 261x
Judul Video Didi Kempot - Ojo Ping Telu (Jangan Sampai Tiga Kali) (Official MV)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Sepisan kowe nglarani atiku
Tanganku ngelus dodo
Ping loro kowe ngiris iris atiku
Isih tak ngapuro

Yen nganti ping telu kowe ngapusi
Sumpah aku ra lilo
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Wis wiwit mbiyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit mbiyen
Jujur aku cerito aku ra ngapusi

Nanging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe

Wis wiwit mbiyen
Jujur aku wis kondo sopo aku iki
Wis wiwit mbiyen
Jujur aku cerito aku ra ngapusi

Nanging saiki
Kowe gawe loro nglarani aku iki
Cukup semene semene wae
Wis cukup semene

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Ora sah sandiworo karepmu kepiye

Yen pancen ono uwong liyane
Neng atimu sing teko neng kene
Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe

Ngomongo sak tenane
Timbang loro ati urip dewe dewe


Baca selengkapnya ›

Download lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Download lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu, Download Lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu (Jangan Sampai Tiga Kali) (Official MV) Mp3 , didi-kempot-ojo-ping-telu.mp3, Lirik lagu Ojo Ping Telu, Video klip Didi Kempot Ojo Ping Telu mp4. Kumpulan link download Ojo Ping Telu di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×