Open Nav

Didi Kempot - Kapusan Janji (feat. Yuni Shara)

Download lagu Didi Kempot - Kapusan Janji (feat. Yuni Shara), ukuran 4.28 MB durasi 04:18 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot. Lagu Kapusan Janji (feat. Yuni Shara) dari Didi Kempot resmi rilis pada 05 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Didi Kempot terus dapat berkarya. Dapatkan link download Kapusan Janji (feat. Yuni Shara) gratis, mudah dan cepat.

Artis Didi Kempot
Judul Kapusan Janji
Diunggah 08 Mei 2020
Ukuran 4.28 MB
Durasi 04:18 Menit
View 449x
Judul Video Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Video Lyric)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Kapusan Janji (feat. Yuni Shara)

nengopo ono tresno
yen kudu pisah
nengopo kowe seneng
yen gawe susah
lungamu gawe gelo
nyekso atiku loro
aku wong isih urip
mbok anggep wes tanpo nyowo..
nengopo kowe janji
yen mung ngapusi
nengopo kowe nong ati
yen mung ngelarani
tresnamu uwes ilang
garing kegowo angin
yen ngerti koyongene
kenal kowe ora pengen..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
seprene ra ono wong
sing nambani..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe bakal
ngugemi janjimu..
nengopo ono tresno
yen kudu pisah
nengopo kowe seneng
yen gawe susah
tresnamu uwes ilang
garing kegowo angin
yen ngerti koyongene
kenal kowe ora pengen..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
seprene ra ono wong
sing nambani..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe bakal
ngugemi janjimu..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
seprene ra ono wong
sing nambani..
larane ati iki
nganti kapan ora ngerti
marine yen kowe bakal
ngugemi janjimu..


Baca selengkapnya ›

Download lagu Didi Kempot - Kapusan Janji (feat. Yuni Shara)

Download lagu Didi Kempot - Kapusan Janji (feat. Yuni Shara), Download Lagu Didi Kempot feat. Yuni Shara - Kapusan Janji (Official Video Lyric) Mp3 , didi-kempot-kapusan-janji-feat-yuni-shara.mp3, Lirik lagu Kapusan Janji (feat. Yuni Shara), Video klip Didi Kempot Kapusan Janji (feat. Yuni Shara) mp4. Kumpulan link download Kapusan Janji (feat. Yuni Shara) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×