Open Nav

Didi Kempot - Banyu Langit MP3

Download lagu Didi Kempot - Banyu Langit, ukuran 4.68 MB durasi 04:59 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot, dan telah diperbarui pada 21 Maret 2020.

Artis Didi Kempot
Judul Banyu Langit
Rilis 11 June 2017
Ukuran 4.68 MB
Durasi 04:59 Menit
View 1,033x
Judul Video Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Didi Kempot - Banyu Langit

Bila kamu mengunduh lagu Banyu Langit MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Banyu Langit belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Didi Kempot - Banyu Langit di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Banyu Langit

Sworo angin angin sing ngeridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

Ngalemo ngalem neng dadaku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo ngalem neng aku
Ben ra adem kesiram udan ing dalu

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Banyu langit sing ono dhuwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong seng kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing ning langgran wonosari jogjakarta

Janjine lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungane ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×