Open Nav

Didi Kempot - Bangjo Malioboro MP3

Download lagu Didi Kempot - Bangjo Malioboro, ukuran 5.34 MB durasi 05:26 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Didi Kempot, dan telah diperbarui pada 03 Oktober 2022.

Artis Didi Kempot
Judul Bangjo Malioboro
Rilis 02 October 2022
Ukuran 5.34 MB
Durasi 05:26 Menit
View 55x
Judul Video DIDI KEMPOT-BANGJO MALIOBORO[OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download lagu Didi Kempot - Bangjo Malioboro

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bila kamu mengunduh lagu Bangjo Malioboro MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Didi Kempot - Bangjo Malioboro belilah kaset asli yang resmi atau CD official, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official Music, untuk mendukung Didi Kempot - Bangjo Malioboro di semua charts dan tangga lagu Indonesia.

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Didi Kempot - Bangjo Malioboro

Lampu bangjo
neng prapatan malioboro..
nganti wengi
aku dewe sing neng kono..

lali lintas pating sliwer
maneko warno
ora ngerti rasane sepine dodo
malioboro seksenono lelakonku

nganti sprene tresnaku mung nggo sliramu
tansah tak siram tetesing eluhku
nganti suk kapan sliramu eling aku

wis meh pirang-pirang sasi
aku tansah ngenteni
wis meh pendak lingsir wengi
aku tansah memuji

sakwetoro telung minggu
aku krungu kabarmu
yen sliramu ninggal aku
nggolek gantine awakku

karo uwong seje
sing pantes lan duwe
bedo ro aku
sing koyo ngene

malioboro seksenono lelakonku

wis meh pirang-pirang sasi
aku tansah ngenteni
wis meh pendak lingsir wengi
aku tansah memuji

sakwetoro telung minggu
aku krungu kabarmu
yen sliramu ninggal aku
nggolek gantine awakku

karo uwong seje
sing pantes lan duwe
bedo ro aku
sing koyo ngene

malioboro seksenono lelakonku

nganti sprene tresnaku mung nggo sliramu
tansah tak siram tetesing eluhku
nganti suk kapan sliramu eling aku


Baca selengkapnya ›

Lagu dari Didi Kempot Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Didi Kempot

Lagu dari Didi Kempot Terpopuler

×