Open Nav

Derradru - Penting Bahagia

Download lagu Derradru - Penting Bahagia, ukuran 5.5 MB durasi 05:43 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Derradru. Lagu Penting Bahagia dari Derradru resmi rilis pada 17 March 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Derradru terus dapat berkarya. Dapatkan link download Penting Bahagia gratis, mudah dan cepat.

Artis Derradru
Judul Penting Bahagia
Diunggah 20 Mei 2020
Ukuran 5.5 MB
Durasi 05:43 Menit
View 759x
Judul Video DERRADRU official - penting bahagia (official music &video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Derradru - Penting Bahagia

aku uwis iso nompo
koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku
sing penting koe bahagia

tresno ra kudu nduweni
cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia
aku gampang mbuh suk kapan

mbiyen koe tau ono neng atiku
gawe seneng saben dinoku
nanging embuh kenang opo
kowe malah milih wong liyo
sing dadi pendampingmu

udan tangis seko ati loro tenan
wektu koe ngajak bubaran
nanging kudu tak trimo
yen pancen iki dalane aku ro koe

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

mbiyen koe tau ono neng atiku
gawe seneng saben dinoku
nanging embuh kenang opo
kowe malah milih wong liyo
sing dadi pendampingmu

udan tangis seko ati loro tenan
wektu koe ngajak bubaran
nanging kudu tak trimo
yen pancen iki dalane aku ro koe

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan

aku uwis iso nompo koe rabi ro wong liyo
rasah mbok pikirke aku, sing penting koe bahagia
tresno ra kudu nduweni, cukup tak simpen neng ati
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan
sing penting koe bahagia, aku gampang mbuh suk kapan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Derradru - Penting Bahagia

Download lagu Derradru - Penting Bahagia, Download Lagu DERRADRU official - penting bahagia (official music &video) Mp3 , derradru-penting-bahagia.mp3, Lirik lagu Penting Bahagia, Video klip Derradru Penting Bahagia mp4. Kumpulan link download Penting Bahagia di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Derradru Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Derradru

Lagu dari Derradru Terpopuler

×