Open Nav

Derradru - Garangan

Download lagu Derradru - Garangan, ukuran 5.25 MB durasi 05:17 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Derradru. Lagu Garangan dari Derradru resmi rilis pada 21 February 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Derradru terus dapat berkarya. Dapatkan link download Garangan gratis, mudah dan cepat.

Artis Derradru
Judul Garangan
Diunggah 20 Mei 2020
Ukuran 5.25 MB
Durasi 05:17 Menit
View 418x
Judul Video DERRADRU official - GARANGAN (official music & video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Derradru - Garangan

aku sek berjuang
kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang
digondol karo garangan

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati, laraku jeru ning ati


Baca selengkapnya ›

Download lagu Derradru - Garangan

Download lagu Derradru - Garangan, Download Lagu DERRADRU official - GARANGAN (official music & video) Mp3 , derradru-garangan.mp3, Lirik lagu Garangan, Video klip Derradru Garangan mp4. Kumpulan link download Garangan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Derradru Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Derradru

Lagu dari Derradru Terpopuler

×