Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Ati Dudu Wesi Derradru Mp3

Derradru 143x dilihat 2 bulan yang lalu
Derradru - Ati Dudu Wesi

Derradru - Ati Dudu Wesi

Download lagu Derradru - Ati Dudu Wesi Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Ati Dudu Wesi
  • Artist: Derradru
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.91 MB
  • Duration: 05:03 menit
  • Hits: 143x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 22 May 2020
  • Diperbarui: 11 July 2020
Lirik Lagu Ati Dudu Wesi :

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Ojo sak penakmu kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji
Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci

Wes tak perjuangke seng mbok karepake
Ning nyatane tresno mok anggep ra ono
Aku iso lungo yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sek raiso saben dino mok larani
Keloro loro neng njero dodo
Nambah perih neng ati

Ati iki dudu soko watu
Sek raiso mbendino mok gawe tatu
Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Bagikan:

  • Download Lagu Derradru Ati Dudu Wesi
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu