Open Nav

Denny Caknan - Sugeng Dalu MP3

Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu, ukuran 6.06 MB durasi 06:00 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Denny Caknan. Lagu Sugeng Dalu dari Denny Caknan telah diperbarui pada 28 Juni 2022. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Denny Caknan terus dapat berkarya. Dapatkan link download Sugeng Dalu gratis, mudah dan cepat.

Artis Denny Caknan
Judul Sugeng Dalu
Rilis 07 August 2019
Ukuran 6.06 MB
Durasi 06:00 Menit
View 73x
Judul Video Denny Caknan - Sugeng Dalu (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Cara download: "Click To Next" > "Generate Link"

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo

Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni
Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni

Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani
Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan

Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi

Wis cukup ra bakal tak baleni
Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni


Baca selengkapnya ›

Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu

Download lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu, Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu (Official Music Video) Mp3 , denny-caknan-sugeng-dalu.mp3, Lirik lagu Sugeng Dalu, Video klip Denny Caknan Sugeng Dalu mp4. Kumpulan link download Sugeng Dalu di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Denny Caknan Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Denny Caknan

Lagu dari Denny Caknan Terpopuler

×