Open Nav

Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Download lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji, ukuran 5.24 MB durasi 05:16 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Denny Caknan & Ndarboy Genk. Lagu Ngawi Nagih Janji dari Denny Caknan & Ndarboy Genk resmi rilis pada 23 August 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Denny Caknan & Ndarboy Genk terus dapat berkarya. Dapatkan link download Ngawi Nagih Janji gratis, mudah dan cepat.

Artis Denny Caknan & Ndarboy Genk
Judul Ngawi Nagih Janji
Diunggah 27 Agustus 2020
Ukuran 5.24 MB
Durasi 05:16 Menit
View 601x
Judul Video Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu
Hu uu uu

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk

Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni

Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe

Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae


Baca selengkapnya ›

Download lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Download lagu Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji, Download Lagu Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video) Mp3 , denny-caknan-ndarboy-genk-ngawi-nagih-janji.mp3, Lirik lagu Ngawi Nagih Janji, Video klip Denny Caknan & Ndarboy Genk Ngawi Nagih Janji mp4. Kumpulan link download Ngawi Nagih Janji di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Denny Caknan & Ndarboy Genk Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Denny Caknan & Ndarboy Genk

Lagu dari Denny Caknan & Ndarboy Genk Terpopuler

×