Open Nav

Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto

Download lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto, ukuran 10 MB durasi 10:04 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Denny Caknan & Happy Asmara. Lagu Banyu Moto dari Denny Caknan & Happy Asmara resmi rilis pada 29 September 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Denny Caknan & Happy Asmara terus dapat berkarya. Dapatkan link download Banyu Moto gratis, mudah dan cepat.

Artis Denny Caknan & Happy Asmara
Judul Banyu Moto
Diunggah 01 Oktober 2020
Ukuran 10 MB
Durasi 10:04 Menit
View 402x
Judul Video LIVE - Banyu Moto - Denny Caknan feat Happy Asmara #NDUWEGAWE
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto

Mas, tungakne aku yo, mugo-mugo kabeh lancar"
"Sing semangat, jaga mood, berdo'a, Gusti berkahi"
'Cantik, ya? Oh, pinter ya?'
"Berdoa ya, dah"

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?
Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu
Tresnaku
Hoo-oo-oo

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku?

Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Sampai kapan 'kan kau buktikan?
Tresno tulus yo mung kanggo awakku? (Ho-o)

Sampai mati 'kan kupastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati
Cahyo lintang ing wengi gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu

Tresnaku
'Sampean golek iki to?'
'Awakmu muleh kok ora ngabari aku?'
'Lah jarene aku tulang rusukmu'

'Sak ado-adoe aku, aku musti bali'
"Ndi gelangku?"
"Apa ijolke?"
"Di jolke opo?"

"Tak ijol iki"
Sampai kapan kau buktikan
Tresno tulus yo kanggo awakku?
Sampai mati kan kupastikan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto

Download lagu Denny Caknan & Happy Asmara - Banyu Moto, Download Lagu LIVE - Banyu Moto - Denny Caknan feat Happy Asmara #NDUWEGAWE Mp3 , denny-caknan-happy-asmara-banyu-moto.mp3, Lirik lagu Banyu Moto, Video klip Denny Caknan & Happy Asmara Banyu Moto mp4. Kumpulan link download Banyu Moto di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Denny Caknan & Happy Asmara Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Denny Caknan & Happy Asmara

Lagu dari Denny Caknan & Happy Asmara Terpopuler

×