Open Nav

Darso - Mawar Bodas

Download lagu Darso - Mawar Bodas, ukuran 5.11 MB durasi 05:03 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Darso. Lagu Mawar Bodas dari Darso resmi rilis pada 31 July 2017. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Darso terus dapat berkarya. Dapatkan link download Mawar Bodas gratis, mudah dan cepat.

Artis Darso
Judul Mawar Bodas
Diunggah 03 Oktober 2020
Ukuran 5.11 MB
Durasi 05:03 Menit
View 249x
Judul Video Darso Mawar bodas
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Darso - Mawar Bodas

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing
Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang
Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun


Baca selengkapnya ›

Download lagu Darso - Mawar Bodas

Download lagu Darso - Mawar Bodas, Download Lagu Darso Mawar bodas Mp3 , darso-mawar-bodas.mp3, Lirik lagu Mawar Bodas, Video klip Darso Mawar Bodas mp4. Kumpulan link download Mawar Bodas di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Darso Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Darso

Lagu dari Darso Terpopuler

×