Open Nav

Dara Ayu - Loro Pikir (DJ Kentrung)

Download lagu Dara Ayu - Loro Pikir (DJ Kentrung), ukuran 6.62 MB durasi 06:57 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Dara Ayu. Lagu Loro Pikir (DJ Kentrung) dari Dara Ayu resmi rilis pada 17 June 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Dara Ayu terus dapat berkarya. Dapatkan link download Loro Pikir (DJ Kentrung) gratis, mudah dan cepat.

Artis Dara Ayu
Judul Loro Pikir
Diunggah 17 Juni 2020
Ukuran 6.62 MB
Durasi 06:57 Menit
View 492x
Judul Video Dara Ayu - Loro Pikir || DJ KENTRUNG ( Official Music Video )
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Dara Ayu - Loro Pikir (DJ Kentrung)

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo


Baca selengkapnya ›

Download lagu Dara Ayu - Loro Pikir (DJ Kentrung)

Download lagu Dara Ayu - Loro Pikir (DJ Kentrung), Download Lagu Dara Ayu - Loro Pikir || DJ KENTRUNG ( Official Music Video ) Mp3 , dara-ayu-loro-pikir-dj-kentrung.mp3, Lirik lagu Loro Pikir (DJ Kentrung), Video klip Dara Ayu Loro Pikir (DJ Kentrung) mp4. Kumpulan link download Loro Pikir (DJ Kentrung) di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Dara Ayu Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Dara Ayu

Lagu dari Dara Ayu Terpopuler

×