Open Nav

BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

Download lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU, ukuran 7.25 MB durasi 07:22 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh BRAVESBOY. Lagu IKI SING GOBLOK AKU dari BRAVESBOY resmi rilis pada 16 April 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar BRAVESBOY terus dapat berkarya. Dapatkan link download IKI SING GOBLOK AKU gratis, mudah dan cepat.

Artis BRAVESBOY
Judul IKI SING GOBLOK AKU
Diunggah 21 Maret 2020
Ukuran 7.25 MB
Durasi 07:22 Menit
View 906x
Judul Video BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku
Aku durung siap ati
Ning kon pisah aku durung wani
Ngapusi, nek kuat aku ngapusi ooh
Janji bakal dadi siji
Tekan semene tak seriusi
Omongan, mung sebatas perkataan
Manis tenan kasunyatan
Cintaku kau permainkan
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Loro tangis lan tatu tibone ning mburi
Geloni meski teko ning mburi
Sakjane ngerti tapi tetep dilakoni
Kasmaran wong marai ati ra karuan
... kabeh wes keprucut
Harapane manis tapi malah kecut
Bubrah ra karuan, kabeh dadi semrawut
Sing diperjuangke jebule malah luput
Sayang, aku gelo tenan
Cinta palsumu aku anggap beneran
Serius aku sing berjuang
Tibake mung luput, iki sing goblok aku
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Loro tangis lan tatu tibone ning mburi
Yen kabeh iso dibaleni
Ra bakal iki tak lakoni
Banjur isone mung nggelani
Bola bali kapusan, iki sing goblok aku
Iki sing goblok aku ooh
Sayang, aku gelo tenan


Baca selengkapnya ›

Download lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU

Download lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU, Download Lagu BRAVESBOY - IKI SING GOBLOK AKU (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mp3 , bravesboy-iki-sing-goblok-aku.mp3, Lirik lagu IKI SING GOBLOK AKU, Video klip BRAVESBOY IKI SING GOBLOK AKU mp4. Kumpulan link download IKI SING GOBLOK AKU di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari BRAVESBOY Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari BRAVESBOY

Lagu dari BRAVESBOY Terpopuler

×