Open Nav

AVIWKILA - Sugeng Tindak

Download lagu AVIWKILA - Sugeng Tindak, ukuran 4.11 MB durasi 04:00 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh AVIWKILA. Lagu Sugeng Tindak dari AVIWKILA resmi rilis pada 08 May 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar AVIWKILA terus dapat berkarya. Dapatkan link download Sugeng Tindak gratis, mudah dan cepat.

Artis AVIWKILA
Judul Sugeng Tindak
Diunggah 01 Juli 2020
Ukuran 4.11 MB
Durasi 04:00 Menit
View 481x
Judul Video SUGENG TINDAK - AVIWKILA #TributeToDidiKempot
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu AVIWKILA - Sugeng Tindak

ra ngiro sliramu lungo
lungomu ninggalake cerito
wis ambyar sing ning njero dodo
wis remuk ati nandang loro..

wis sak mestine ati iki nelongso
sliramu lungo ora kondo kondo
duh Gusti panyuwunku namung siji
mugi keparing dalan ingkang mulyo..

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti


Baca selengkapnya ›

Download lagu AVIWKILA - Sugeng Tindak

Download lagu AVIWKILA - Sugeng Tindak, Download Lagu SUGENG TINDAK - AVIWKILA #TributeToDidiKempot Mp3 , aviwkila-sugeng-tindak.mp3, Lirik lagu Sugeng Tindak, Video klip AVIWKILA Sugeng Tindak mp4. Kumpulan link download Sugeng Tindak di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari AVIWKILA Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari AVIWKILA

Lagu dari AVIWKILA Terpopuler

×