Open Nav

Ardia Diwang Probowati - Rembulan

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan, ukuran 5.08 MB durasi 05:00 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Ardia Diwang Probowati. Lagu Rembulan dari Ardia Diwang Probowati resmi rilis pada 09 March 2019. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Ardia Diwang Probowati terus dapat berkarya. Dapatkan link download Rembulan gratis, mudah dan cepat.

Artis Ardia Diwang Probowati
Judul Rembulan
Diunggah 03 Mei 2020
Ukuran 5.08 MB
Durasi 05:00 Menit
View 402x
Judul Video Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu

Ginambar ing batin
Tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyanee
Pengen tansah sesanding
Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirke sliramu
Cahyaning rembulan kalah lawan esemu
Amung kangmass...

Howo ning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yomung karo kangmas
Atiku mung kanggo kangmas...

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi
Tansah anyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu

Ginambaring batin tan biso nglalekke
Yekti kang mas ora ono liyane...

Tatapan netramu tembus ing atiku
Agawe aku mung mikirke sliramu
Cahyaning rembulan kalah lawan esemmu
Amung kang mass...

Howo ning jero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kangmas...

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan

Howo ning jero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas
Atiku mung karo kang mas.

Snajan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki bakal kasembadan


Baca selengkapnya ›

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan

Download lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan, Download Lagu Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL] Mp3 , ardia-diwang-probowati-rembulan.mp3, Lirik lagu Rembulan, Video klip Ardia Diwang Probowati Rembulan mp4. Kumpulan link download Rembulan di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Ardia Diwang Probowati Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Ardia Diwang Probowati

Lagu dari Ardia Diwang Probowati Terpopuler

×