Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Salah Tompo [Versi Jaranan] Anggun Pramudita Mp3

Anggun Pramudita 72x dilihat 1 bulan yang lalu
Anggun Pramudita - Salah Tompo [Versi Jaranan]

Anggun Pramudita - Salah Tompo [Versi Jaranan]

Download lagu Anggun Pramudita - Salah Tompo [Versi Jaranan] Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Salah Tompo [Versi Jaranan]
  • Artist: Anggun Pramudita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5 MB
  • Duration: 05:12 menit
  • Hits: 72x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 20 June 2020
  • Diperbarui: 24 June 2020
Lirik Lagu Salah Tompo [Versi Jaranan] :

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Bagikan:

  • Download Lagu Anggun Pramudita Salah Tompo [Versi Jaranan]
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu