Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Tulus Teko Ati Anggun Pramudita & James AP Mp3

Anggun Pramudita & James AP 98x dilihat 2 bulan yang lalu
Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati

Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati

Download lagu Anggun Pramudita & James AP - Tulus Teko Ati Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Tulus Teko Ati
  • Artist: Anggun Pramudita & James AP
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.42 MB
  • Duration: 05:55 menit
  • Hits: 98x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 31 March 2020
  • Diperbarui: 16 May 2020
Lirik Lagu Tulus Teko Ati :

bengi iki dadi hang nyekseni
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

yo mung riko hang sun welasi
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

nong endi isun manggon
sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang
cumo riko hang sun welasi

sampek kapan sun ngimpi biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

yo mung riko hang sun welasi
sun ngomong demen tulus teko jero ati
mung riko selawase hang manggon nong ati
sun karepaken biso dadi siji

nong endi isun manggon, sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang, cumo riko hang sun welasi
sampek kapan sun ngimpi biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

nong endi isun manggon (nong endi isun mangan), sing ono wong hang liyo
cumo riko hang sun sayang, cumo riko hang sun welasi
sampek kapan sun ngimpi (sampek kapan sun ngimpi) biso ketemu larene
mung biso ngomong ambi ayang ayange

Bagikan:

  • Download Lagu Anggun Pramudita & James AP Tulus Teko Ati
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu