Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Anggun Pramudita - Goblok (So So So Ho Ha) MP3

Anggun Pramudita 56x dilihat 2 minggu yang lalu
Anggun Pramudita - Goblok (So So So Ho Ha)

Download lagu Anggun Pramudita - Goblok (So So So Ho Ha) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Anggun Pramudita - Goblok (So So So Ho Ha) yang dibawakan oleh "Anggun Pramudita" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Anggun Pramudita terus dapat berkarya.

  • Title: Goblok (So So So Ho Ha)
  • Artist: Anggun Pramudita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.5 MB
  • Duration: 04:40 menit
  • Hits: 56x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 13 December 2020
  • Diperbarui: 31 December 2020
Lirik Lagu Goblok (So So So Ho Ha) :

Goblok

Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Rasane Atiku Loro Yen Kelingan Janji-janji
Mbiyen Ngomonge Tresno
Eh, Jebule Mung Ngapusi
Pisan Pindo Tak Ngapuro
Ping Telu Ro Wong Liyo
Ping Papat Malah Lungo
Asssh, Atiku Wis Kulino
Dilarani Bola-bali Ngopo Tak Baleni?
Opo Koyo Ngene Roso Tresno Tekan Mati?
Aku Pengen Lali, Kepiye Carane?
Duh, Gusti, Atiku Ambyar Rasane
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane
Wis Hop Stop, Aku Ra Kuat Tenan
Nglakoni Tresno Iki Rasane Dadi Edan
Saiki Aku Sadar
Kowe Nangis Ning Pundakku
Tok Jileh Nggo Bersandar
Nek Wis Mari Ninggal Aku
Tangis Air Matamu Kubalas Dengan Cinta
Tapi Kasih Sayangku Kau Balas Dengan Luka
Cidro Ning Ati Iki Ben Tak Tambani
Tulong Kowe Lungo Wae
Please Don’t Back To Me
Tekoku Larani Atimu
Lungoku Gawe Tangise Sliramu
Sepurane, Kabeh Iki Salahku
Opo Ra Iso Dibaleni?
Cerito Tresno Koyo Wingi
Janjiku Bakal Tak Tresnani
Kowe Tekane Mati
Kok Aku Iso Nganti Goblok Koyo Ngene?
Nangismu Karo Aku, Bahagiane Ro Liyane
Bola-bali Ati Mbok Larani
Nanging Kowe Tetep Tak Tresnani
Roso Sayangku Tak Setel Ra Gejeron
Ketimbang Soyo Ajur, Aku Mundur Alon-alon
Wis Tak Loske Kowe Ro Liyane
Pancen Kabeh Iki Wis Dadi Dalane

#AnggunPramudita

========================================
Licensed To YouTube By IDE (Music)
This Channel & Video Optimized By IDE Optimization
License Your Music Here:
Optimize Your Video Now:

Bagikan:

  • Download Lagu Anggun Pramudita Goblok (So So So Ho Ha)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu