Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download lagu Dj Loro Pikir Anggun Pramudita Mp3

Anggun Pramudita 110x dilihat 2 bulan yang lalu
Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir

Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir

Download lagu Anggun Pramudita - Dj Loro Pikir Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download cepat dan mudah tanpa iklan.

  • Title: Dj Loro Pikir
  • Artist: Anggun Pramudita
  • Genre: Dangdut
  • Size: 5.35 MB
  • Duration: 05:48 menit
  • Hits: 110x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 19 May 2020
  • Diperbarui: 22 May 2020
Lirik Lagu Dj Loro Pikir :

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Bagikan:

  • Download Lagu Anggun Pramudita Dj Loro Pikir
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu