Temukan lagu, video, lirik dibawah!

Download Lagu Akd Band - Akhire Pisahan (ft. Aftershine) MP3

Akd Band 67x dilihat 3 minggu yang lalu
Akd Band - Akhire Pisahan (ft. Aftershine)

Download lagu Akd Band - Akhire Pisahan (ft. Aftershine) Mp3 gratis di Stafaband beserta lirik tanpa daftar. Download lagu mp3 Akd Band - Akhire Pisahan (ft. Aftershine) yang dibawakan oleh "Akd Band" dengan cepat dan mudah tanpa iklan, beli juga DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Akd Band terus dapat berkarya.

  • Title: Akhire Pisahan (ft. Aftershine)
  • Artist: Akd Band
  • Genre: Dangdut
  • Size: 4.88 MB
  • Duration: 05:00 menit
  • Hits: 67x
  • Audio: 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
  • Dirilis: 17 August 2020
  • Diperbarui: 03 November 2020
Lirik Lagu Akhire Pisahan (ft. Aftershine) :

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Bagikan:

  • Download Lagu Akd Band Akhire Pisahan (ft. Aftershine)
  • Download Video
  • Lirik Lagu
  • Download MP3
  • Mudah dan Cepat
  • Download Lagu dari YouTube
  • Stafaband
  • Metrolagu
  • Planetlagu