Open Nav

Aftershine - Yowes Modaro

Download lagu Aftershine - Yowes Modaro, ukuran 4.61 MB durasi 04:52 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Aftershine. Lagu Yowes Modaro dari Aftershine resmi rilis pada 12 January 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Aftershine terus dapat berkarya. Dapatkan link download Yowes Modaro gratis, mudah dan cepat.

Artis Aftershine
Judul Yowes Modaro
Diunggah 08 Oktober 2020
Ukuran 4.61 MB
Durasi 04:52 Menit
View 385x
Judul Video yowes modaro
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Aftershine - Yowes Modaro

Rino ing wayah wengi
Aku eling kowe
Sek mbiyen ngancani
Susah seneng dilakoni bebarengan
Tanpo terpikirkan akhire bubaran

Atiku loro njobo njerone ambyar
Nyawang sliramu
Gandeng karo wong liyoAndang nduwe gandengan
Iki ati udu bahan nggo dolanan
Aku trimo ngalah mugo kowe bungah

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Opo kowe ora ngerumangsani
Aku merjuangke
Isuk awan wengi
Golek rejeki tak nggo ndandani
Basan kowe dadi lali sek ngancani

Sepurane kangmas
Aku ninggal lungo
Aku sadar aku wes ngelarani.
Aku yo pingin bahagia
Jujur kesel melarat
Urip rekoso

Mbok yo tulung sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro

Sadaro
Ojo sepenak e dewe
Kiro-kiro ra tresno
Ora ko ngene carane
Waton ninggal lungo
Gandeng karo wong liyo
Yowes ora popo karma iseh ono
Yowes modaro


Baca selengkapnya ›

Download lagu Aftershine - Yowes Modaro

Download lagu Aftershine - Yowes Modaro, Download Lagu yowes modaro Mp3 , aftershine-yowes-modaro.mp3, Lirik lagu Yowes Modaro, Video klip Aftershine Yowes Modaro mp4. Kumpulan link download Yowes Modaro di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Aftershine Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Aftershine

Lagu dari Aftershine Terpopuler

×