Open Nav

Aftershine - Aku Sing Lungo

Download lagu Aftershine - Aku Sing Lungo, ukuran 5.64 MB durasi 05:57 menit dengan kualitas audio MP3 terbaik dan lirik, diupload oleh Aftershine. Lagu Aku Sing Lungo dari Aftershine resmi rilis pada 27 March 2020. Kamu juga bisa membeli DVD atau CD originalnya di Music Store atau gunakan I-Ring / RBTnya Agar Aftershine terus dapat berkarya. Dapatkan link download Aku Sing Lungo gratis, mudah dan cepat.

Artis Aftershine
Judul Aku Sing Lungo
Diunggah 08 Oktober 2020
Ukuran 5.64 MB
Durasi 05:57 Menit
View 423x
Judul Video aku sing lungo
Format Audio/MP3, Video/MP4

Download MP3 / Video MP4

Bagikan Halaman Ini:

Share to Facebook Share to Twitter Share to WhatsApp Share to Pinterest

Lirik Lagu Aftershine - Aku Sing Lungo

Kelingan mbiyen kae
Kowe ninggalke aku
Loro sak njroning atiku
Kowe tego medot janji sumpah setiamu
Tanpo abot atimu kowe ngelalekke aku
Jebul mergo kowe uwes ono liyane
Cukup aku ngerteni polahmu
Aku yo mung dadi pelampiasanmu
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Nanging kabeh ucapanmu raono buktine
Malah kowe ninggal aku ngaboti gendakanmu
Kowe milih kae sing bagus rupane
Sing sugih bandane, bedo aku opo anane
Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing ono naliko kowe loro ati
Nanging malah kowe nyidro aku, mblenjani janjimu
Ninggalke loro ning njero dodo, aku ra trimo
Aku wes ora percoyo
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Jaremu biyen kowe tresno
Janji ora ninggalke aku
Nanging pas kowe ketemu ro kae
Tresnomu pindah ning ati liyane
Aku wes ora percoyo (ora percoyo)
Kabeh kata-kata sayangmu kui mung ngapusi
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio
Yowes aku sing lungo
Mugo kowe luwih disio-sio


Baca selengkapnya ›

Download lagu Aftershine - Aku Sing Lungo

Download lagu Aftershine - Aku Sing Lungo, Download Lagu aku sing lungo Mp3 , aftershine-aku-sing-lungo.mp3, Lirik lagu Aku Sing Lungo, Video klip Aftershine Aku Sing Lungo mp4. Kumpulan link download Aku Sing Lungo di Metrolagu, Wapka, Ilkpop. Download lagu terbaru, gudang lagu Mp3 gratis terbaik.

Lagu dari Aftershine Lainnya

Lihat juga lagu lainnya dari Aftershine

Lagu dari Aftershine Terpopuler

×